Suomen Merimiesunioni logo
Turvaposti
Medlemstjänst
Näytä alasivut

Rese- och Speditionsbranschen 010

 

Fackavdelningen för Rese- och Speditionsbranschen har sitt huvudkvarter i Åbo, men den riksomfattande fackavdelningen har medlemmar från hela Finland. Avdelningen har nästan 200 medlemmar. De arbetar på land med olika uppgifter som berör lastning av fartyg, exempelvis med incheckning, biljettförsäljning och fakturering.

Avdelning ordnar stadgeenliga vår- och höstmöten samt andra möten vid behov. Vi hoppas på ett aktivt deltagande vid dessa mötet, där varje medlem har möjlighet att inverka på avdelningens verksamhet: styrelsen väljs exempelvis vartannat år vid höstmötet.

Kurser, tillställningar och rabatter

Avdelningen hjälper och rådgör sina medlemmar i olika arbetsfrågor, exempelvis tolkning av kollektivavtal, fastställning av semestervillkor och intjänande av semester. Dessutom ordnas kurser som tar upp intressanta ämnen.

Avdelningen erbjuder sina medlemmar olika rekreationsmöjligheter på fritiden i Åbo, Tammerfors, Helsingfors och på Åland. Medlemmarna från ifrågavarande ort planerar själva olika tillställningar. Man har exempelvis gått på teater och tävlat i bowling. Under vår- och höstperioden får medlemmarna rabatt på biobiljetter (fem stycken per medlem).

Styrelse 2021-2022
orförande Hannu Savola hannu.savola (at) finnlines.com tai hannu.savola (at) gmail.com
vice ordförande Johanna Virta johanna.virta (at) vikingline.com
sekreterare Satu Ranto satu.ranto (at) finnlines.com
ordinarie medlemmar Saini Lehtovuori  
  Johanna Pulkkanen-Oksa  
  Anna-Maija Tenhunen  
  Minna Kiiski  
toiminnantarkastaja Mirjam Ahlroth  
taloudenhoitaja Tuuli Kavaja tuuli.kavaja (at) finnlines.com
     
     
kontaktuppgifter

ordförande Hannu Savola
puh. 050 340 8336
hannu.savola (at) finnlines.com