Suomen Merimiesunioni logo
Turvaposti
Medlemstjänst
Näytä alasivut

Fartygens underhållningsarbetare 011

 

Avdelningen Fartygens underhållningsarbetare är en riksomfattande avdelning med 90 medlemmar från hela Finland. Fartygens underhållningsarbetare arbetar på underhållningssidan, d.v.s. som programvärdar och -värdinnor, kryssningsvärdar och -värdinnor, DJ:s, AV-tekniker, lekledare och croupierer. Några medlemmar kommer från den gamla showbaren.

Avdelningens medlemmar arbetar för närvarande nästan enbart på Viking Lines fartyg och man skulle gärna få nya medlemmar från andra fartyg.

Rabatt på konserter och festivaler

Fartygens underhållningsarbetare anordnar stadgeenliga vår- och höstmöten. Medlemmarna får dessutom råd i frågor som rör avdelningen och förbundet.

Avdelningen har anordnat ett flertal kulturresor, som t.ex. konsert-, balett- och operaresor. Man har också gjort mer aktiva rekreationsresor, som kartingkörning.

Fartygens underhållningsarbetare erbjuds rabatter på avtalade konserter och festivaler. Medlemmarna kan själva föreslå evenemang. Det har redan blivit en tradition att man får rabatt på någon av sommarens festivaler. Alla medlemmar i Fartygens underhållningsarbetare kan delta i evenemang och möten.

Rekreationsdagarna är avsedda för nuvarande medlemmar och i regel även för avdelningens veteraner, alltså gamla medlemmar. Informationen anger alltid om evenemanget är öppet för alla.

Kontaktuppgifter

Orförande Kalle Peltola

Sekreterare Johanna Vaalikivi-Lindholm
laivan.viihdeammattilaiset@gmail.com

Hemsidor http://viihdeammattilaiset.smu.fi/

Löydät meidät myös Facebookista!