Suomen Merimiesunioni logo
Turvaposti
Jäsenpalvelu
Näytä alasivut

Laivan Viihdeammattilaiset

Merimies-Unionin osasto Laivan Viihdeammattilaiset on valtakunnallinen järjestö.

Laivan viihdeammattilaiset (011) työskentelevät muun muassa ohjelmaisäntinä ja -emäntinä, risteilyisäntinä ja -emäntinä, dj:nä, av-teknikkoina, leikinohjaajina ja croupiereina. Joitakin jäseniä on myös baarin puolen tehtävissä.

Osaston jäsenet työskentelevät nyt lähes yksinomaan Viking Linen laivoilla. Toiveena on saada uusia jäseniä muiltakin aluksilta. Jäseniä on yhteensä noin 90.

Asiaa, oopperaa ja rallia 

Laivan Viihdeammattilaiset järjestää kokouksia, joissa hoidetaan yhdistyksen asiat ja puhutaan alan ajankohtaisista kysymyksistä. Kaikki jäsenet ovat tervetulleita kokouksiin. Jäseniä myös neuvotaan osaston ja liiton asioista.

Osasto tarjoaa myös moninaista virkistystä ja hupia. Osasto on järjestänyt monia kulttuuriretkiä, esimerkiksi konsertti-, baletti- sekä oopperamatkoja. Lisäksi on ollut toiminnallisempia virkistysreissuja kuten karting-autoilua.

Alennuksia konsertteihin ja festareille

Laivan Viihdeammattilaiset voivat saada alennuksia tiettyihin konsertteihin ja tietyille festivaaleille. Jäsenet voivat itse ehdottaa tapahtumakohteita.

Virkistyspäivät on tarkoitettu nykyisten jäsenten lisäksi pääsääntöisesti myös osaston veteraaneille eli entisille jäsenille. Ilmoituksista käy aina ilmi, onko kyseessä kaikille tarkoitettu tilaisuus.

Yhteydet

Puheenjohtaja Kalle Peltola

Sihteeri Johanna Vaalikivi-Lindholm
laivan.viihdeammattilaiset@gmail.com

Osaston omat verkkosivut http://viihdeammattilaiset.smu.fi/
Löydät meidät myös Facebookista!