Suomen Merimiesunioni logo
Turvaposti
Jäsenpalvelu
Näytä alasivut

Itäkustin osasto 007

Merimies-Unionin Itäkustin osaston kotipaikka on Kotka.

Osastoon (007) kuuluu jäseniä Kaakonkulmalta, Kotkan ohella muun muassa Lahdesta, Mikkelistä, Kuopiosta ja Haminasta. Itäkustin osastolaisia työskentelee kaikilla laivatyypeillä, matkustaja- ja rahtilaivoilla, pientonnistossa sekä kotimaan matkustaja-alusliikenteessä. Osastoon kuuluu noin 500 jäsentä.

Tukea ja virkistystä

Itäkustin osasto pitää kokouksia ja osallistuu merimiesten edunvalvontaan. Kevät- ja syyskokoukset sekä muut kokoukset järjestetään Kotkassa Itäkustin toimistolla Puutarhakadulla.

Kotkan satamaliikenne on kasvanut viime vuosina. Osasto pitää tärkeänä järjestää merimiehille tukea ja neuvontaa, mutta myös harrastusmahdollisuuksia laivoille ja satamiin.

Itäkusti tekee tiivistä yhteistyötä Mepan kanssa. Kotkassa on toteutettu monia merimiesten työoloja ja työssä viihtyvyyttä parantavia hankkeita.

Osasto järjestää myös talkoita ja virkistystoimintaan. Itäkusti on niin ikään mukana SAK:n paikallistoiminnassa. Riennoista pikkujoulut ja Kotkan Meripäivät ovat vuosittainen traditio.

Merkittävä jäsenetu on mahdollisuus vuokrata Merimies-Unionin omistamaa mökkiä, Kiviniemessä Pyhtäällä sijaitsevaa Villa Varpusta.

Itäkustin osasto on perustettu vuonna 1986. Erikoisen nimen keksi osaston pitkäaikainen rahastonhoitaja Jatta Moilanen, joka toimi myös Merimies-Unionin toimitsijana.

Hallitus 
puheenjohtaja Katja Kettunen
varapuheenjohtaja Ilkka Katainen
sihteeri Anne Vuorijärvi
jäsenet Anne-Marie Mahkonen
  Tuomo Alastalo
  Marjo Heikkinen
  Sami Kivi
  Maiju Pylvänäinen
  Bettina Isberg
   
Yhteydet

Itäkustin osaston toimisto, Puutarhakatu 12, 48100 Kotka
smu.itakusti (at) gmail.com
www.facebook.com/itakusti

Osaston omat verkkosivut http://itakusti.smu.fi

Puheenjohtaja Katja Kettunen
puh. 050 527 9842
katjagunilla.kettunen@outlook.com

Sihteeri Anne Vuorijärvi
puh. 045 354 6461
annemaria.vuorijarvi@gmail.com

Itäkustin osaston pankkitili
Osaston tilinumero  FI42 5750 0120 3151 80