Suomen Merimiesunioni logo
Turvaposti
Jäsenpalvelu
Näytä alasivut

Matkailu- ja Huolinta-ala

Merimies-Unionin jäsenjärjestön, Matkailu- ja Huolinta-alan osaston kotipaikka on Turku, mutta valtakunnallisen osaston jäsenet ovat kotoisin eri puolilta Suomea. Osastoon (010) kuuluu lähes kaksisataa jäsentä. He työskentelevät maissa moninaisissa laivan lastaukseen liittyvissä tehtävissä kuten matkavarauksessa, lähtöselvityksessä, lipunmyynnissä ja laskutuksessa.

Yli 20 vuotta toiminut osasto järjestää joka vuosi sääntömääräiset kevät- ja syyskokoukset sekä tarvittaessa muita kokouksia. Osasto toivoo runsasta osanottoa näihin kokouksiin, joissa jokaisella on mahdollisuus vaikuttaa osaston asioihin: hallitus valitaan esimerkiksi joka toinen vuosi syyskokouksessa.

Kokouksiin pyydetään usein myös Merimies-Unionin edustaja kertomaan ajankohtaisista asioista. Kokoukset pidetään aina jossakin viihtyisässä paikassa ja virallisen osuuden päätteeksi nautitaan herkullista ruokaa sekä juomaa. Puhetta riittää ja usein keskustelu rönsyilee aiheesta toiseen.

Jäsenille kursseja, tilaisuuksia ja alennuksia

Autamme ja neuvomme jäseniämme työhön liittyvissä kysymyksissä kuten työehtosopimuksen tulkinnassa, lomaehtojen määräytymisessä sekä loma-aikojen kertymisessä. Lisäksi järjestämme kursseja ajankohtaisista aiheista. Olemme perehtyneet esimerkiksi lomien määräytymiseen.

Tarjoamme jäsenillemme myös vapaa-ajan virkistäytymismahdollisuuksia Turussa, Tampereella, Helsingissä ja Maarianhaminassa. Kunkin paikkakunnan jäsenet suunnittelevat itse tapahtumia. Toisinaan on käyty teatterissa tai vaikkapa keilaradalla kisailemassa. Kevät- ja syyskaudella on mahdollisuus ostaa elokuvalippuja alennettuun hintaan (5/jäsen).

Hallitus 2021-2022
puheenjohtaja Hannu Savola hannu.savola (at) finnlines.com tai hannu.savola (at) gmail.com
varapuheenjohtaja Johanna Virta johanna.virta (at) vikingline.com
Sihteeri Satu Ranto satu.ranto (at) finnlines.com
varsinaiset jäsenet Saini Lehtovuori  
  Johanna Pulkkanen-Oksa  
  Anna-Maija Tenhunen  
  Minna Kiiski  
toiminnantarkastaja Mirjam Ahlroth  
taloudenhoitaja Tuuli Kavaja tuuli.kavaja (at) finnlines.com
     
     
Yhteydet

Puheenjohtaja Hannu Savola
puh. 050 340 8336
hannu.savola (at) finnlines.com