Suomen Merimiesunioni logo
Turvaposti
Jäsenpalvelu
Näytä alasivut

Unionin mökkien vuokraus

 


Unionin mökkejä ja lomakohteita voi varata ja maksaa varaussivuston kautta. Suurimpaan osaan mökeistä voi tehdä varauksia viikoksi tai puolikkaaksi viikoksi, vaihtopäivät ovat maanantai ja torstai. Sivulta näet mökkien varaustilanteen ja voit etsiä sopivaa mökkiä tietylle viikolle


Varaussivustolle
 

Himoksen ja Tahkon mökkeihin otetaan varauksia vain viikoksi kerrallaan maanantaista maanantaihin, muihin mökkeihin voi varata myös puolikkaita viikkoja. Puolikkaat viikot varataan maanantaista torstaihin tai torstaista maanantaihin, eli vaihtopäivät ovat maanantai ja torstai. Näiden varausten hinta lasketaan vuorokausihinnan perusteella.

 

Varausohjeet

Varaussivuston etusivulta pääsee tutustumaan mökkeihin linkistä "Mökit". "Kalenteri" -linkistä pääsee näkemään kaikkien kohteiden varaustilanteen.

Mökit varataan viikoksi tai puoleksi viikoksi kerrallaan, vaihtopäivä on joko maanantai tai torstai. Varatessa alkupäiväksi valitaan joko maanatai tai torstai, samoin loppupäiväksi. Viikoksi varattavat kohteet varataan vain maanantaista maanantaihin. Esimerkiksi alkupäivä maanantai 6.8. ja loppupäivä maanantai 13.8. "Kalenteri" -linkistä voi suoraan valita varattavan viikon. Avainten luovutusajat hakuohjeet löytyvät varaajalle tulevasta sähköpostista. Avainta hakiessa on syytä varautua todistamaan henkilöllisyys.

Sesonkiaikojen varaukset arvotaan entiseen malliin ja niiden varausajoista kerrotaan Merimies-lehdessä sekä näillä verkkosivuilla.

Koska varaajan jäsenyys tarkastetaan ennen varauksen hyväksymistä. Varaaja ei pääse varausta tehdessään suoraan maksamaan varausta, vaan hänelle tulee jäsenyyden tarkastamisen jälkeen sähköpostilla linkki, jonka kautta maksun voi suorittaa ja varauksen vahvistaa. Maksaminen onnistuu kaikkien pankkien nettipankissa.

Jos varauksen tekee viikonloppuna tai iltaisin, niin vahvistusviesti tulee seuraavana arkipäivänä toimistoaikana.

VARAUKSEN PERUUTTAMINEN
Sähköpostiin tulleen varausvahvistuksen linkkiä painamalla pääset peruuttamaan maksamattoman varauksen (linkistä avautuvan sivun alalaidassa: "peru tämä varaus"). Jos olet jo maksanut varauksen, ole yhteydessä meihin.

Mökkipuhelin on auki ma - pe klo 9-12 ja 13-15, puh. (09) 6152 020, mutta sitä kautta ei voi varata mökkejä.