Suomen Merimiesunioni logo
Turvaposti
Jäsenpalvelu
Näytä alasivut

Talven ja kevään 2024 mökkivaraukset

 

Talvi- ja kevätkausien mökkihaku on käynnistynyt Himoksen, Tahkon ja Levin mökkeihin. Muut mökit ovat varattavissa ilman arvontaa.

 

Viikot 7-16 (12.2.-22.4.) jaetaan arvonnassa johon voi osallistua yhteensä neljällä varauksella, samoihin tai eri mökkeihin sekä samoille tai eri viikoille. Hiihtolomakaudella mökit vuokrataan viikoksi kerrallaan maanantaista maanantaihin. Arvontaan osallistut mökkisivuilla valitsemalla ensin haluamasi mökin ja ajankohdan jonka jälkeen täytät arvontalomakkeen.

Arvontaan voi osallistua 30.11.2023 asti ja arvonta suoritetaan joulukuun alussa. Arvonnassa voittaneille lähetetään sähköpostilla ohjeet varauksen maksamiseksi. Maksun eräpäivä on 14 vuorokautta ilmoituksen saamisesta ja maksu suoritetaan nettipankissa ilmoituksessa olevan linkin kautta.

Muut mökit, eli Kustavi, Velskola, Villa Varpunen ja Meripesä ovat varattavissa koko kevätkauden 2.6.2024 asti ilman arvontaa (Meripesä vain Lounais-Suomen osaston jäsenille). Himos, Tahko ja Levin mökit ovat varattavissa ilman arvontaa viikot 1-6 (1.1.-12.2.) ja 17-22 (22.4.-2.6.2024) välisinä aikoina.

Tästä linkistä pääsee varaamaan mökkejä

Varaussivustolla on perustiedot kaikista mökeistä ja kalenteri, josta näkee mökkien varaustilanteen.

 


VARAUKSEN PERUUTUS

Mikäli joudut perumaan varauksen, ilmoitathan siitä meille TAI varausvahvistuksen linkkiä painamalla pääset myös peruuttamaan varauksen (sivun alalaidassa: "peru tämä varaus").

Mökkipuhelin palvelee ma - to klo 10 - 14, puh. (09) 6152 0260.