Suomen Merimiesunioni logo
Turvaposti
Jäsenpalvelu
Näytä alasivut

Sähköinen jäsenpalvelu

Merimies-Unionin sähköinen asiointipalvelu on uudistunut lokakuussa 2022. Voit jatkossa laskea jäsenmaksun suuruuden jäsenmaksulaskurilla ja muodostaa jäsenmaksun maksamiseen tarvittavan viitteen sivuston kautta. Sisäänkirjautuminen tapahtuu samoilla tunnuksilla kuin aiemmin.

Asiointipalvelu toimii parhaiten tietokoneen selaimella mutta käyttö onnistuu myös älypuhelimella.

Jäsenpalvelussa voit

  • Päivittää yhteystietosi
  • Päivittää työpaikkatietosi
  • Tarkastella, laskea ja maksaa jäsenmaksuja
  • Pyytää jäsenmaksuvapautusta
  • Tilata kadonneen jäsenkortin
  • Nähdä liiton sinulle lähettämät viestit

 

Kirjaudu asiointipalveluun tästä

Ohjeet palvelun käyttöön voit lukea painamalla tätä linkkiä

 

Huom! Mikäli et ole koskaan aiemmin kirjautunut jäsenpalveluun, tilaa uusi salasana omaan sähköpostiisi asiointipalvelusta (Kirjaudu sisään > tilaa uusi salasana). Ennen tätä et pääse kirjautumaan palveluun. Sähköpostiosoite tai puhelinnumero, mihin salasana tilataan, tulee löytyä jäsenrekisteristä.

Salasanan tilaaminen sähköpostiin ja/tai puhelinnumeroon ei onnistu

Mikäli salasanan tilaaminen sähköpostilla ja/tai puhelinnumerolla ei onnistu, eivät tietosi ole ajan tasalla. Ota silloin yhteyttä jäsenrekisteriin: jasenrekisteri(at)smu.fi tai puh. +358 (0)9 6152 0290.

 

Jos salasana unohtuu

Jos salasana myöhemmin unohtuu, voit tilata sähköpostiisi uuden salasanan. Tilauksen voi tehdä palvelun sisäänkirjautumissivulta 'tilaa uusi salasana'- linkistä. Salasanan pituuden tulee olla 5-12 merkkiä ja vähintään yksi merkeistä tulee olla numero. Puhelimella voi ainoastaan tilata kertakäyttösalasanan.