Suomen Merimiesunioni logo
Näytä alasivut

Elektronisk medlemstjänst

 

Sjömans-Unionens nya e-tjänst är tillgänglig dygnet runt.

I tjänsten kan du lätt redigera och uppdatera dina kontakt- och medlemsuppgifter och ansöka om befrielse från medlemsavgift. Du kan även kolla att dina medlemsavgifter är i skick.


OBS! Eftersom e-tjänsten har förnyats funkar inte gamla lösenordena mera. Läs instruktionerna:

 

Förrän du loggar in till nya e-tjänsten måste du beställa ett nytt lösenord till din e-post. Före det kan du inte logga in. E-postadressen vart du beställer det nya lösenordet skall finnas i medlemsregistret.

Du kan även logga in med ett engångslösenord som skickas som sms till din mobil telefonnumret hittas från medlemsregistret.

Det lyckas inte att beställa lösenordet till e-posten och/eller till mobilen

Om det inte lyckas att beställa lösenordet till e-posten och/eller mobilen betyder det att dom inte är uppdaterade till medlemsregistret. Då skall du kontakta medlemsregistret: jasenrekisteri(at)smu.fi eller tel. +358(9) 6152 0290.

I medlemstjänsten kan du

  • Uppdatera dina personuppgifter (vid 'basinformation')
  • Uppdatera din arbetsplats (vid 'nuvarande arbetsplats')
  • Granska dina medlemsavgifter (vid 'medlemsavgift')
  • Be om medlemsavgiftsbefrielse (vid 'medlemsavgiftsbefrielse')

 

Logga in här

 

Om du glömmer lösenordet

Om du senare glömmer lösenordet kan du beställa ett nytt till din e-post. Lösenordet beställs på inloggningssidan vid "tilaa uusi salasana" . Lösenordet skall vara 5-12 tecken långt varav minst en skall vara en siffra. Med mobilen kan du endast beställa ett engångslösenord.