Suomen Merimiesunioni logo
Turvaposti
Jäsenpalvelu
Näytä alasivut

Vakuutusedut

 

Merimies Unionin jäsenenä saat Vakuutusyhtiö Turvasta monia etuja. Turva tarjoaa SMUn jäsenille 10 % jäsenalennuksen vapaaehtoisista, jatkuvista vakuutuksista. Jos sinulla on kotivakuutuksen lisäksi vähintään yksi muu vakuutus Turvassa, saat lisäksi 10 % omistaja-alennuksen!

Jos sinulla on vain yksi vakuutus, saat omistaja-alennuksen kahden vuoden asiakkuuden jälkeen. Nämä alennukset eivät koske liikennevakuutusta ja henkivakuutusta.

Lisäksi Turva tarjoaa ammattiliittojen jäsenille räätälöityjä vakuutustuotteita, kuten kattavan Liittokaskon ja Turvassa-henkivakuutuksen.

Lue lisätietoa jäseneduistasi Merimies Unionille räätälöidyiltä sivuilta turva.fi/smu

Tietoa Turvasta

Turva on keskinäinen vakuutusyhtiö. Keskinäisyys tarkoittaa sitä, että sinäkin asiakkaana omistat Turvan. Toisena tärkeänä omistajatahona ovat takuupääoman omistajat, joista suurin osa on ammattiliittoja, kuten Merimies-Unioni. Turvan asiakkaille keskinäisyys näkyy kilpailukykyisinä hintoina, alennuksina ja omistaja-asiakasetuina. Turvasta saat vakuutusalan parasta palvelua, minkä EPSI Rating -tutkimus on todistanut jo kymmenen kertaa.