Suomen Merimiesunioni logo
Turvaposti
Jäsenpalvelu
Näytä alasivut

Lomat

 

Palkansaajien hyvinvointi ja terveys PHT ry

Palkansaajien hyvinvointi ja terveys PHT ry järjestää tuettuja, työkykyä ja terveyttä edistäviä 1.askel-hyvinvointijaksoja työikäisille aikuisille ja heidän perheilleen.

Jaksot toteutetaan suomalaisissa hotelleissa, urheiluopistoissa, lomakeskittymissä ja terveyskylpylöissä eri puolilla Suomea. Jaksoille haetaan sähköisessä hakujärjestelmässä ja osallistumisesta maksetaan vain edullinen omavastuuosuus. Raha-automaattyhdistys tukee toimintaa.
 

Hyvinvointilomat ry

Hyvinvointilomat ry ja Suomen Merimies-Unioni järjestävät yhteistyössä ohjattuja lomaviikkoja Sosiaali- ja terveysministeriön Veikkausvoittovaroista myönnetyllä tuella. Lomatuet myönnetään terveydellisin ja taloudellisin perustein. Lomapaikkoina vuonna 2023 toimivat Salonsaaren Lomakylä Asikkalassa, Päijänteen rannalla ja Lomakoti Kotoranta Nurmijärvellä, Sääksjärven rannalla. 

Lomaviikot sisältävät ohjattua liikunnallista ja virkistyspainotteista ohjelmaa sekä luentoja kuhunkin lomaan liittyvistä aiheista. Loman hintaan sisältyy viikon ohjelma ja täysihoito, majoitus on viihtyisissä loma-asunnoissa: loma-asunto / perhe tai pariskunta. Yksin tulevat majoitetaan kahden hengen loma-asuntoihin. Matkat lomalaiset maksavat itse. Aikuisten omavastuuosuus on omavastuuosuus 90€/5 vrk loma. Alle 16-vuotiailta ei peritä omavastuuosuutta.

Lisätiedot ja hakulomakkeet:

Tetta Härkönen
puh. (09) 6152 0225
sähköposti: tetta.harkonen(at)smu.fi

Paperisia hakulomakkeita voi tilata Hyvinvointilomien toimistosta puh. 010 830 3400; toimisto(at)hyvinvointilomat.fi

Postita hakemukset:
Suomen Merimies-Unioni
Tetta Härkönen
John Stenbergin ranta 6
00530 HELSINKI