Suomen Merimiesunioni logo
Näytä alasivut

Unionens stugbokning

 

Den nya semesterbostaden i Fuengirola har öppnats för reservationer och kan bokas nu.

OBS! Reservationer till Fuengirola tas endast för en vecka, från måndag till måndag.

Unionens stugor och semesterbostäder kan bokas och betalas via reserveringssystemet. Stugorna kan bokas för en halv eller en hel vecka (Himos och Fuengirola för tillfället endast för en hel vecka).

 

Till stugbokningssidan

 

Via sidan kan du genast se stugornas bokningssituation och söka efter en passlig stuga.

Reserveringstiderna har ändrats och nu är det möjligt att boka Unionens stugor också för en kortare tid, från måndag till torsdag eller torsdag till måndag (gäller inte Himos eller Fuengirola). Priset för kortare bokningar baserar sig på veckobokningarnas dygnspris.

Bokningsinstruktioner

Via bokningssidans förstasida kan du bekanta dig med stugorna genom att klicka på ”Stugor”
På stugsidan finns en kalender där du kan se bokningsläget.
Via ”kalender” länken kan du se alla stugors bokningssituation.

Stugorna bokas från måndag till måndag för en vecka åt gången, således bör man ange måndag på både startdagen samt och slutdagen vid bokningen. T.ex  startdatum måndag 6.8. slutdatum 13.8 måndag. Via ”kalender” länken kan man direkt välja den vecka som man vill boka.

Nycklarnas utgivningstider är samma som tidigare samt anvisningar om nycklarna kommer till reserverarens e-post. Det är skäl att kunna legitimera sig då man hämtar nycklarna.

Bokningarna för säsongstiderna lottas ut som tidigare. Vi informerar om lottningen i tidningen Sjömannen samt på hemsidan.

Eftersom medlemskapet kontrolleras innan godkännandet av bokningen så kan betalningen inte göras i samband med bokningen. Efter att  medlemskapet kontrollerats så får den som bokar ett e-postmedelande där han kan gå in och betala bokningen. Betalningen kan göras via alla nätbanker.

Om bokningen görs på en helg eller vid kvällstid så kommer bekräftelsen vid följande vardag under kontorstid.

Stugtelefonen (09) 615 20260 är i bruk måndag-torsdag kl 10-14.00. OBS! Bokningar tas emot endast via stugbokningssystemet.