Suomen Merimiesunioni logo
Turvaposti
Jäsenpalvelu
Näytä alasivut

Polttoainealennukset

Jäsenkortti = polttoainealennuskortti St1- ja Shell-asemille

Merimies-Unionin vuosien 2019 – 2020  jäsenkortin kääntöpuolella oleva magneettiraita toimii St1:n käteisalennuskorttina. Alennusta saat yli 400 St1- ja Shell-asemalta heti tankkauksen yhteydessä. Alennusta saat aina ja heti kun maksutapoina on käteinen, pankkikortti, Visa Electron ja luottokortin debit-puoli. Alennus on asemakohtainen ja voi vaihdella päivittäin. Ainoastaan Shell express -automaattiasemat eivät kuulu alennuksen piiriin.

Lähiasemasi ja valtakunnalliset edut saat suoraan puhelimeesi / sähköpostiisi rekisteröimällä jäsenkorttisi etupuolella olevan 16-numeroisen numerosarjan tästä. Lisää tietoa St1- ja Shell-asemien  palveluista löydät osoitteesta www.st1.fi ja ajankohtaiset asemakampanjat löydät täältä

Kaikki St1- ja Shell-edut löydät tästä 

St1 laajentaa toimintaansa rahoitusalan maksupalveluihin ja tuo mobiilitankkauksen jakeluasemilleen

www.st1finance.fi

St1-sovellus on ilmainen mobiilisovellus, joka voidaan ladata App Storesta tai Google Playstä. Sovellus toimii iOS 11:lla (iPhone 5 tai uudempi) ja Android 4.1:llä tai uudempi versio.

St1 Finance Oy on perustettu tarjoamaan uusia maksupalveluita Finanssivalvonnan myöntämän luvan mukaisesti. St1 haluaa tarjota uudella St1 Way -sovelluksellaan paremman maksukokemuksen ja personoitua palvelua asiakkailleen. Suomessa ja Ruotsissa on lanseerattu uusi St1 Mastercard.

St1 Mastercardia voi anoa St1 Way -sovelluksen kautta. Virtuaalinen St1 Mastercard voidaan myöntää asiakkaalle muutaman minuutin sisällä sen jälkeen, kun korttia on anottu ja se on myönnetty. Kortti on käytettävissä heti, kun se on yhdistetty maksupalveluun. Asiakas saa luonnollisesti myös fyysisen kortin. St1 Mastercardista ei veloiteta kuukausimaksua, jos korttia käytetään vähintään kerran kuussa yhtiön St1- tai Shell-asemilla.

St1-sovellus mahdollistaa myös mobiilitankkauksen tuomisen St1:n verkostoon. Mobiilitankkaus toimii aluksi miehittämättömillä St1- ja Shell Express -asemilla Suomessa ja myöhemmin myös yhtiön palveluasemilla. Mobiilitankkaus otetaan käyttöön myöhemmin tänä vuonna myös Ruotsin verkostossa. Mobiilitankkausta varten asiakas tarvitsee älypuhelimen ja St1-sovelluksen, johon on yhdistetty St1 Mastercard tai muu henkilökohtainen maksu- tai luottokortti tai maksupalvelu.

Sisältää navigointisovelluksen St1- ja Shell -palveluasemille

St1-sovelluksella on myös muita hyödyllisiä ominaisuuksia. Se auttaa kuljettajaa navigoimaan halutulle St1- tai Shell -palveluasemalle ja näyttää lähellä sijaitsevat asemat palveluineen. Asiakkaat voivat ostaa St1-sovelluksella myös autopesuja ja pesettää autonsa heille sopivaan aikaan ilman jonotusta. St1-sovelluksella asiakas voi myös tarkastella tapahtumia, kuitteja ja St1 Mastercard -tietoja.