Suomen Merimiesunioni logo
Turvaposti
Jäsenpalvelu
Näytä alasivut

31.8.2022

TE-palvelut järjestää: Laivalle töihin työnhakuvalmennus 31.10.–4.11.2022

Onko sinulla jo työkokemusta esimerkiksi kokin, tarjoilijan tai kosmetologin tehtävistä ja haluaisit työskennellä laivalla? Vai haetko vielä omaa paikkaasi työelämässä ja sinulla on motivaatiota, sekä läpäiset merimieslääkärintarkastuksen tai saat merimieslääkärintodistuksen merillä työskennelläksesi?

Viiden päivän laivalle töihin työnhakuvalmennuksessa kuulet erilaisista, monipuolisista uramahdollisuuksista merillä. Töitä on mahdollista tehdä merenkulussa monessa eri tehtävässä ja monella eri alustyypillä.

Monipuolisessa valmennuksessa TE-toimiston merivälitys kertoo yleisesti alan tehtävistä, vaatimuksista ja mahdollisuuksista. Spring Housen kokenut työnhakuvalmentaja auttaa Sinua puolestaan kaikessa työnhakuun liittyvässä; työhakemuksissa, cv:ssä, osaamisen sanoittamisessa ja myymisessä sekä oman uran suunnittelussa.

Valmennuksessa vierailee merialan keskeisiä toimijoita, esim. Merimies-Unioni ja Suomen Varustamot ry ja alan työnantajista Viking Line, Silja Line ja Meriaura. Valmennuksen aikana vieraillaan myös merenkulkualan messuilla.

Tule kanssamme hakemaan töitä merenkulkualalta! Valmennukseen ovat tervetulleita kaikki merillä työskentelystä kiinnostuneet työnhakijat riippumatta asuinpaikasta, iästä tai ammattialasta!

Valmennuspaikka
Perhetalo Heideken
Sepänkatu 3
20700 Turku

Valmennusaika klo 9–16, sisältää ryhmäosuuksia ja yksilöllistä valmennusta.

Uranumero 708668

Koulutuksen järjestää:

TE-palvelut
Spring House
Elinkeino-, liikenne- ja ympäristökeskus

LISÄTIETOJA:

Merivälityksessä asioidaan ensi sijassa puhelimitse ja sähköpostilla.
Henkilökohtainen asiointi aina aikavarauksella.

Yhteystiedot

Ville Käldström
p. 0295 044 821

Teemu Pesonen
p. 0295 044 764

Peter Ramstén
p. 0295 044 647

Sähköpostiosoitteemme ovat muotoa etunimi.sukunimi@te-toimisto.fi