Suomen Merimiesunioni logo
Turvaposti
Jäsenpalvelu
Näytä alasivut

11.11.2022

WINNOVA hakee merenkulkualan konepuolen opettajaa

Länsirannikon Koulutus Oy WinNova hakee osaavaan joukkoonsa merenkulkualan konepuolen opettajaa Rauman toimipisteeseen. Työsuhde on vakituinen ja alkaa  sopimuksen mukaan.

Tehtävään kuuluu koulutusohjelman ammatillisten tutkinnon osien opetustehtävät sekä teoriassa että käytännössä. Arvostamme erityisesti alan käytännön taitojen osaamista.

Olet etsimämme henkilö, mikäli Sinulla on aikaisempaa työkokemusta alalta vähintään kolme vuotta, sinulla on soveltuva tutkinto (meri-insinööri) ja täytät opettajan työssä vaadittavat kelpoisuusehdot. Sinulla tulee olla vähintään vahtikonemestarin pätevyys, mutta eduksi katsotaan konemestarin ja/tai ylikonemestarin pätevyyskirja.

Opettajan tehtävän kelpoisuusvaatimukset määräytyvät opetustoimen henkilöstön kelpoisuudesta annetun asetuksen 986/1998 mukaan. Kelpoisuuden puuttuessa tehtävä voidaan täyttää määräaikaisena enintään vuodeksi. Jos opettajan kelpoisuudesta puuttuu vain opettajan pedagogiset opinnot ja henkilö on jo hyväksytty opiskelemaan ao. opintoja, voidaan hänet ottaa tehtävään 1-3 vuoden määräajaksi.

Tarjoamme sinulle merkityksellisen ja monipuolisen työn, asiantuntevan työyhteisön sekä modernit oppimisympäristöt. Organisaation tavoitteet saavutetaan yhdessä, siksi pidämme henkilöstöstämme huolen tarjoamalla ePassiFlex-sovelluksen, Wirike-henkilöstökerhon aktiviteetit, laajat työterveyspalvelut ja mahdolliseen etätyöhön lisäturvana vakuutuksen tapaturmien varalle.

Haluamme ottaa sinut terveelliseen ja turvalliseen työ- ja oppimisympäristöön, joten edellytämme tehtävään valittavalta henkilöltä todistusta huumausainetestistä yksityisyyden suojasta työelämässä annetun lain (759/2004) mukaisesti ja rikostaustaotetta lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetun lain (504/2002) mukaisesti. Työhöntulotarkastus ja huumausainetesti tehdään tehtävän jo alettua koeaikana, rikostaustaotteen hakee palkattava työntekijä oma-aloitteisesti.

Noudatamme palkkauksessa ja työehdoissa AVAINOTES (liite 10) työehtosopimusta.

Tehtävässä on 6 kk koeaika.

Lisätietoja:

www.winnova.fi

Toivonen Kari, kari.toivonen@winnova.fi

Mikä on WINNOVA?

Länsirannikon Koulutus Oy WinNova (Rauman merikoulu) järjestää toisen asteen ammatillista perus-, lisä- ja täydennyskoulutusta, oppisopimuskoulutusta sekä muuta ammatillista koulutusta. Työelämän kehittäminen on ammattikoulutuksen ohella keskeinen ydintehtävä.

Arvomme ovat yhteistyö, kehittäminen, turvallisuus, ihmisläheisyys ja palvelu, jotka muodostavat winnovalaisen kulttuurin perustan ja menestyksemme kulmakivet. Motivoitunut, osaava ja yhteisesti sovittuihin toimintaperiaatteisiin sitoutunut henkilöstö luo puolestaan perustan terveelliselle, turvalliselle sekä viihtyisälle opiskelu-, työ- ja elinympäristöllemme.