Suomen Merimiesunioni logo
Turvaposti
Jäsenpalvelu
Näytä alasivut

7.9.2017

Ehdota nuorelle merenkulkijalle duunari-stipendiä

Jos sinulla on mielessä aktiivinen ja pätevä nuori merenkulkija, joka ansaitsisi huomionosoituksen, ehdota häntä duunari-stipendin saajaksi.

Ehdotuksen voi tehdä SAK:lle vapaamuotoisena ja perusteluina varustettuna. Ehdotuksia ehtii jättää 13. lokakuuta klo 16 mennessä
osoitteella: SAK ry, Duunaristipendi/Annika Lehtovuori, PL 157, 00531 Helsinki; annika.lehtovuori@sak.fi

Mainitse hakemuksessa ehdokkaan nimi, ikä, tutkinto ja/tai ammatti, kotipaikka, työpaikka, ammattiliitto sekä mahdolliset luottamustoimet ja muu aktiivisuus.

SAK jakaa vuoden 2017 duunari-stipendin työelämän nuorelle osaajalle, joka on esimerkillisellä aktiivisuudella osoittanut duunarihenkeä ja nostanut oman alansa ammatillista arvostusta. Stipendi on 1 000 euron suuruinen ja se luovutetaan SAK edustajiston kokouksessa 23.11.

Stipendin saaja on hankkinut oman alansa ammattitutkinnon, ylpeä omasta ammatistaan, toiminut omalla esimerkillään alansa arvostuksen nostamiseksi, toiminut aktiivisesti esim. ammattiyhdistysliikkeessä, opiskelijajärjestöissä tai oman työpaikkansa luottamustehtävissä, tai on muuten osoittanut yhteiskunnallista aktiivisuutta sekä edistänyt ammatillista järjestäytymistä.

Lisätietoja: Tatu Tuomela, p. 040 534 0577; tatu.tuomela@sak.fi