Ei viihde, vaan viihtyvyyslaiva

Finnlines ei kertomansa mukaan halua kilpailla perinteisistä Tukholmanristeilyn matkustajista, minkä vuoksi uusilta Superstar-luokan aluksilta ei löydy yökerhoa.

– Laiva on suunniteltu viihtyisäksi, vaan ei viihdelaivaksi, toteaa baarimestari Anniina Laine, joka on tuttu myös Merimies-Unionin luottamusmieskursseilta.

Laine siivittää M/s Finnsiriuksella matkustajia saunan lauteille ja työskentelee aluksen Höyry spa- ja saunaosastolla, joka sijaitsee aluksen ylimmällä kannella. Itämeren maisemista voi nautiskella ihanissa korituoleissa ja ulkokannelta voi vilvoitella myös ulkoporealtaassa.

– Idea on, että sauna- ja spa-osastolla voi nyt myös viettää aikaa ja tulla ulkokannelle vain nautiskelemaan ja rentoutumaan. Ylimmältä kannelta löytyy 400 neliön katettu terassialue, jolla saunaosaston lisäksi palvelemme, baarimestari Anniina Laineelta sujuu drinkkien teko sekä alkoholilla että ilman.

M/s Finnsiriuksella panostetaan hyvinvointiin ja terveyteen. Höyry Spa-osastolta on suora panoraamamaisema Itämerelle. Osastolta löytyy sekä perinteinen suomalainen sauna että höyrysauna.

– Spa-osaston yhteydestä löytyy myös hyvin varusteltu kuntosali sekä joogastudio, jonka voi halutessaan vuokrata omaan käyttöön, baarimestari Laine mainostaa.