M/s Silvia Regina

SSS-radion urheilukimaraa odotellessa Tapio Reini näyttää Turun Sanomien artikkelia Viking Linen M/s Amorellan työntekijöistä, jotka 1990-luvulla juhlivat ja pelasivat sählyä autokannen alla ja päällä. M/s Silvia Reginalla ei jääty huonommiksi, siellä juhlat alkoivat henkilökunnan diskosta.

- Työntekijöillä oli tiukka sääntö, että alkoholia ei saanut nauttia ennen kello 22. Sen jälkeen diskossa alkoi tapahtua, syttyi kuumia romansseja ja katkeria riitoja.  Siellä ainoa voittaja oli henkilökunnan vapaa-ajan kassa, jonka tuotolla laivan jalkapallojoukkue sai verkkarit.

Rauman Lukon fanina Reinillä on sen mukaiset jutut. Mies väittää, että Siljan jalkapallojoukkue oli 1980-luvulla kansainvälistä tasoa. Reini pitää väitteestään kiinni, vaikka Tukholmassa pelatussa ottelussa norjalaista Royal Viking Skyta vastaan tilanne oli ensimmäisen puoliajan jälkeen 0-9.

- Vastustaja marssitti kentälle brasilialaisista merimiehistä kootun joukkueen. Suomessa kilpailu sen sijaan oli kovaa. Kun Silja etsi merimiestyönvälityksestä konemestaria, Viking Line haki vasenta laitahyökkääjää. Silti me olimme parempi joukkue, päätoimittaja Reini väittää.