Työ Suomen lipun alla on upea asia

XPRS:n ravintolasali on avara ja valoisa. Salissa astioita parhaillaan keräävät tyylikkäästi ja ystävällisesti tarjoilijat Irene ja työparinsa Erja Kivi.

- Matkustajilta on tullut todella paljon palautetta, että aluksen atmosfääri on muuttunut ystävällisemmäksi aluksen lipun vaihduttua. Matkustajat arvostavat omalla kielellä asiointia, tarjoilijat kertovat ensitunnelmista.

- Kaikkiaan saatu asiakaspalaute on ollut erittäin positiivista, vaikka olemme ehtineet liikennöidä Suomen lipun alla vasta muutamia päiviä. Etenkin ruoka saa runsaita kehuja.

Suomalaiset työntekijät ovat ilahtuneita aluksen tulosta Suomen lipun alle, koska se tarjoaa heille töitä. Yksi heistä on Irene, joka työskenteli aiemmin M/s Rosellassa. Alus kävi vanhaksi ja se myytiin alkuvuodesta. Irenen meriura ei päättynyt kuitenkaan Rosellaan, vaan hän on kiitollinen saatuaan töitä nyt XPRS:ltä.

- Suomen lippu ja uusi työpaikka on kunnioitettava asia.

Kuva alla: Kirkkonummen Kansalliset Seniorit ovat lähteneet Päiväristeilylle Tallinnaan. Tarjoilija Irenen kanssa vaihdetaan muutamat sanat.