Suomen Merimiesunioni logo
Näytä alasivut

Mökkien kevät 2019 varaukset avattu


HUOM: Mökkirekisteri on joululomalla 7.1.2019 asti. Mökkivarauksia voi joulun ja uudenvuoden aikaan tehdä varaussivustolla, mutta ne vahvistetaan kun mökkirekisteri palaa lomalta.


Kiitokset kaikille varaajille menneestä vuodesta  ja Hyvää Joulua.

 

Hiihtolomaviikkojen varaukset Levin ja Himoksen mökkeihin on arvottu. Vapaana olevat viikot ja muut mökit ovat kevätkaudella varattavissa ilman arvontaa.
 

Mökkien varaus

Mökit vuokrataan viikoksi kerrallaan maanantaista maanantaihin.

Arvontaan voi osallistua 30.11. asti ja arvonta suoritetaan joulukuun alussa, varaukset tulevat näkyviin arvonnan jälkeen. Arvonnassa voittaneille lähetetään sähköpostilla ohjeet varauksen maksamiseksi. Maksun eräpäivä on 14 vuorokautta ilmoituksen saamisesta ja maksu suoritetaan nettipankissa ilmoituksessa olevan linkin kautta.

Levin ja Himoksen mökit ovat kevätkaudella varattavissa ilman arvontaa 1.1. – 10.2. ja 22.4 – 27.5. välisinä aikoina ja arvonnan jälkeen vapaana olevat viikot, muut mökit 27.5. asti.

Unionin Levin mökki on paritalo, jonka kummassakin puoliskossa on 5-7 vuodepaikkaa, oleskelutilat, keittiö, wc ja sauna pesuhuoneineen. Varattavissa on siis Levi 1 ja Levi 2 kohteet.

Himoksen mökki sijaitsee keskeisellä paikalla rinteiden ja Himoksen palveluiden lähellä. Mökki on hyvin varusteltu ja vuodepaikkoja siellä on 6 – 8. Himoksen mökin hintaan kuuluu loppusiivous ja paikan päällä voi vuokrata vuodevaatteita.

Muut Unionin mökit ovat varattavissa koko kevätkauden 27.5. asti ilman arvontaa. Varaussivustolla on perustiedot kaikista mökeistä ja kalenteri, josta näkee mökkien varaustilanteen. Hiihtolomaviikkojen varaustilanne tulee näkyviin arvonnan jälkeen joulukuun puolivälissä ja vapaaksi jääneitä viikkoja voi sen jälkeen varata ilman arvontaa.