Suomen Merimiesunioni logo
Näytä alasivut

Stugbokningarna för våren 2020

 

Stugreservationer för våren 2020

Boka stugor här

Lottdragningen för våren 2020 har gjorts och vinnarna har blivit meddelade. Alla stugorna som har lediga veckor kvar, också Fuengirola, Levi och Himos, kan nu bokas utan lottdragning enda till 31.5.2020.

Semesterbostaden i Fuengirola ligger ungefär 20km från Malaga vid den spanska solkusten.Bostaden har två sovrum och är fullt utrustad. Sängkläder och slutstädning ingår i priset och hyrs ut en vecka åt gången, från måndag till måndag.

Stugan i Levi är ett parhus med 5-7 sängplatser, vardagsrum, kök, wc och bastu med tvättrum. Man kan boka Levi 1 eller Levi 2 som båda är likadana. Stugorna hyrs ut en vecka åt gången, från måndag till måndag.

Stugan i Himos ligger på en central plats nära slalombackarna och Himos serviceutbud. Stugan är välutrustad och har 6 – 8 sängplatser. Priset inkluderar slutstädningen och sängkläder kan hyras på plats.

På bokningssidan hittar du grundläggande information om alla stugor och en kalender där du ser stugornas bokningsstatus. Stugorna bokas för en halv vecka (mån-tors eller tors-mån) eller en hel vecka från måndag till måndag. Fuengirola och Himos bokas endast för en hel vecka åt gången, från måndag till måndag.