Suomen Merimiesunioni logo
Näytä alasivut

Hyreansökan för sommarsäsongen 2020

 

Boka stugor här

 

Ansökning om Unionens stugor för sommaren 2020 är i gång. Veckorna 22 - 35 (1.6. - 31.8) delas ut i en skild lottdragning. Levi och Himos stugorna är inte med i lottdragningen och kan reserveras normalt.

Sista dagen att delta är 3.4.2020 och lottragningen sker under april.

Man kan delta i lottdragningen med fyra bokningar som kan vara för olika veckora och stugor. Med i dragningen är Fuengirola, Velskola, Villa Varpunen, Kustavi och Kerimäki. Kerimäkis stora stuga håller på att renoveras och kommer med i lottdragningen senare.

Alla stugorna som är med i lottdragningen reserveras för en vecka åt gången, från måndag till måndag. Stugan i Levi kan bokas också för en halv vecka; mån-tors eller tors-mån.

Semesterbostaden i Fuengirola ligger ungefär 20km från Malaga vid den spanska solkusten.Bostaden har två sovrum och är fullt utrustad. Sängkläder och slutstädning ingår i priset och hyrs ut en vecka åt gången, från måndag till måndag.

Stugan i Levi är ett parhus med 5-7 sängplatser, vardagsrum, kök, wc och bastu med tvättrum. Man kan boka Levi 1 eller Levi 2 som båda är likadana. Stugorna hyrs ut en vecka åt gången, från måndag till måndag.

Stugan i Himos ligger på en central plats nära slalombackarna och Himos serviceutbud. Stugan är välutrustad och har 6 – 8 sängplatser. Priset inkluderar slutstädningen och sängkläder kan hyras på plats.

På bokningssidan hittar du grundläggande information om alla stugor.

 
 
 
 
 
Ansökningar som returneras senast den 3.4.2020 beaktas.

Svaren och fakturorna skickas till de sökande senast i april.
Genom att betala hyran senast 31.5.2020 säkerställer du din reservering!

Har du frågor?
tel. (09) 615 20 260