Suomen Merimiesunioni logo
Turvaposti
Medlemstjänst
Näytä alasivut

19.10.2018

Hiihtolomaviikkojen haku Unionin Levin ja Himoksen mökkeihin on käynnissä

Viikot 7 – 16 (11.2. – 21.4.) jaetaan erillisessä arvonnassa. Hiihtolomaviikkojen arvontaan voi osallistua netissä Unionin mökkivaraussivuston kautta.

Mökkien varaus kevät 2019 ja Levin ja Himoksen mökkien arvontaan osallistuminen

Sivulla on ohjeet varauksen tekemiseen ja linkki varsinaiselle varaussivustolle. Arvontaan osallistuminen tapahtuu siis vain uuden varaussivuston kautta. Hiihtolomakaudella mökit vuokrataan viikoksi kerrallaan maanantaista maanantaihin.

Arvontaan voi osallistua 30.11.2018 asti ja arvonta suoritetaan joulukuun alussa. Arvonnassa voittaneille lähetetään sähköpostilla ohjeet varauksen maksamiseksi. Maksun eräpäivä on 14 vuorokautta ilmoituksen saamisesta ja maksu suoritetaan nettipankissa ilmoituksessa olevan linkin kautta.


Levin mökki

Unionin Levin mökki on paritalo, jonka kummassakin puoliskossa on 5-7 vuodepaikkaa, oleskelutilat, keittiö, wc ja sauna pesuhuoneineen. Varattavissa on siis Levi 1 ja Levi 2 kohteet. 

Himoksen mökki

Himoksen mökki sijaitsee keskeisellä paikalla rinteiden ja Himoksen palveluiden lähellä. Mökki on hyvin varusteltu ja vuodepaikkoja siellä on 6 – 8. Himoksen mökin hintaan kuuluu loppusiivous ja paikan päällä voi vuokrata vuodevaatteita.

Levin ja Himoksen mökit ovat kevätkaudella varattavissa ilman arvontaa 1.1. – 10.2. ja 22.4 – 27.5. välisinä aikoina. 

Unionin muut mökit 

Muut Unionin mökit ovat varattavissa koko kevätkauden 27.5.2019 asti ilman arvontaa. Varaussivustolla on perustiedot kaikista mökeistä ja kalenteri, josta näkee mökkien varaustilanteen. 

Hiihtolomaviikkojen varaustilanne tulee näkyviin arvonnan jälkeen joulukuun puolivälissä ja vapaaksi jääneitä viikkoja voi sen jälkeen varata ilman arvontaa.