Suomen Merimiesunioni logo
Turvaposti
Jäsenpalvelu
Näytä alasivut

7.12.2022

Hovimestari / sommelier Kristina Rosenberg M/s Finlandialta mukana PRO-finalisteissa! Käy äänestämässä Kristina voittoon!

propalkinnot.fi

Merimies, hovimestari ja sommelier Kristina Rosenberg  Eckerö Linen M/s Finlandialta on valittu tänä vuonna PRO-finalistien joukkoon 6 700 ehdokkaan joukosta! Merimies ei liene ollut koskaan aiemmin ehdolla arvostetun palkinnon saajaksi.

Vuoden 2023 PRO-finalistien kommentointi on päättynyt. PRO-ehdokkuus herätti tänä vuonna enemmän kiinnostusta kuin koskaan: ehdotuksia sekä kommentteja annettiin ennätysmäärä. PRO-gaalaa juhlitaan 18.1.2023 Kaapelitehtaalla Merikaapelihallissa.

Rosenberg uskoo olevansa erittäin hyvä valinta arvostetuksi PRO-palkinnon voittajaksi, koska tuo kuplivalla persoonallaan ja säteilevällä asenteellaan iloa ihmisten arkeen. Välittömän ilmapiirin luominen henkilökohtaisella otteella on palvelun perusta.

"Tärkeintä on, että vieraille tulee tunne, että olemme työpaikalla vain heitä varten. Olen löytänyt työstä oman Ikigai-filosofian: olen kiitollinen, että saan tehdä asioita, joita rakastan, joissa olen hyvä ja joita maailma tarvitsee. Paras hetki oli, kun lukioikäiset tytöt kertoivat matkan päätteeksi haluavansa opiskella ravintola-alaa ja tulla meille töihin." - hovimestari / sommelier Kristina Rosenberg

Aurinkoinen Kristina Rosenberg työssään Eckerö Linen M/s Finlandialla itsenäisyyspäivän aattona 2022.

Mikä on PRO-palkinto?

PRO on tunnustuspalkinto horeca-alan ammattilaisille. Palkinnot jaetaan vuosittain 16 eri sarjassa, joissa huomioidaan eri tehtäväalueet, vastuut ja ammattinimikkeet.

PRO-palkintojen saajia voivat ehdottaa työkaverit, tuttavat, yhteistyökumppanit, esimiehet ja asiakkaat. Ehdokkaiden saamat äänimäärät ja perustelut ratkaisevat pääsyn finaaliin. Palkittavan tärkein ominaisuus on asenne. Etsimme osaavia, energisiä, aurinkoisia ja esimerkillisiä huippuyksilöitä, joiden kanssa työskentely kiireessäkin on nautinto.