Suomen Merimiesunioni logo
Turvaposti
Jäsenpalvelu
Näytä alasivut

7.3.2023

1.6.2023 Sjöfartens Dag - Maritime Day Maarianhaminassa


Lisätietoa ja ilmoittautuminen osoitteessa: sjofart.ax

Torstaina 1.6.2023 vietetään jälleen perinteisiä meripäiviä (Sjöfartens Dag) Maarianhaminassa
 

Meripäivä koostuu seminaareista, näyttelystä ja ennen kaikkea mielenkiintoisista tapaamisista. Meripäivä kokoaa yhteen merenkulun edustajia eri toimialoilta: varustamot, tavarantoimittajat, vakuutusyhtiöt, pankit, merenkulkukoulut ja ammattiliitot ja niin edelleen. Ilmoittautuneita näytteilleasettajia on jo yli 100 ja osallistujamäärä täydentyy jatkuvasti, vierailijoita on yleensä 700 -1 000 välillä.

Meripäivä alkoi vuonna 2001 Maarianhaminan merenkulkualan opiskelijoille suunnatuina messuina. Tapahtuma on sittemmin kasvanut vuosi vuodelta ja toimii nykyään kohtauspaikka varustamoille, merenkulkualan yrityksille ja merenkulusta kiinnostuneille.

Meripäivillä on paljon erilaisia esiintyjiä ja puhujia:

Beatrice Erikson, Senior Manager Transshipment West, Wallenius Wilhelmsen, Ragnar Johansson, toimitusjohtaja Wallenius SOL, Matti-Mikael Koskinen, toimitusjohtaja ESL Shipping, Tom Pippingskiöld, toimitusjohtaja Finnlines, Christopher Rasmussen, välittäjä, BRS ja Charlotta Åkre, johtaja, SCA Logistics, Kaj Portin, toimitusjohtaja Sustainable Fuels & Decarbonization, Wärtsilä Suomi ja Risto Räty, kaupallinen johtaja, Alandia. 

Lisää ja päivitettyä tietoa ja ilmoittautuminen osoitteessa: sjofart.ax

Mercy Ships Race 31.5.2023 Maarianhaminassa 

Meripäivää edeltävänä päivänä järjestetään perinteinen Mercy Ships Race! Mercy Ships Race järjestetään keskiviikkona 31.5.2023 neljättä kertaa. Voit valita, haluatko juosta vai kävellä 5 vai 10 kilometriä Maarianhaminan keskustan ympäri. Tapahtumaan voivat liittyä kaikki. Rekisteröintimaksu menee suoraan Mercy Shipsille, joka harjoittaa avustusoperaatioita pääasiassa Afrikassa. Osallistujia on ollut yli 300, toivomme tietysti vielä enemmän tänä vuonna!

Rekisteröintimaksu 50 euroa per henkilö menee suoraan Mercy Shipsille ja heidän työlleen maailman köyhimpien ihmisten auttamiseksi terveydenhuollossa ja elintärkeissä toimissa. Mercy Ships toimii yksinomaan vapaaehtoisvoimin ja yhteistyö Åland Shippingin kanssa on jatkunut jo pitkään.

Lisätietoja ja ilmoittautuminen osoitteessa: sjofart.ax