Suomen Merimiesunioni logo
Turvaposti
Jäsenpalvelu
Näytä alasivut

Sähköinen jäsenpalvelu

Merimies-Unionin sähköinen asiointipalvelu on uudistunut lokakuussa 2022. Voit jatkossa laskea jäsenmaksun suuruuden jäsenmaksulaskurilla ja maksaa jäsenmaksun suoraan sivuston kautta. Sisäänkirjautuminen tapahtuu samoilla tunnuksilla kuin aiemmin.

Jäsenpalvelussa voit

  • Päivittää yhteystietosi
  • Päivittää työpaikkatietosi
  • Tarkastella, laskea ja maksaa jäsenmaksuja
  • Pyytää jäsenmaksuvapautusta
  • Tilata kadonneen jäsenkortin
  • Nähdä liiton sinulle lähettämät viestit

 

Huom! Mikäli et ole koskaan aiemmin kirjautunut jäsenpalveluun, tilaa uusi salasana omaan sähköpostiisi asiointipalvelusta (Kirjaudu sisään > tilaa uusi salasana). Ennen tätä et pääse kirjautumaan palveluun. Sähköpostiosoite tai puhelinnumero, mihin salasana tilataan, tulee löytyä jäsenrekisteristä.

Salasanan tilaaminen sähköpostiin ja/tai puhelinnumeroon ei onnistu

Mikäli salasanan tilaaminen sähköpostilla ja/tai puhelinnumerolla ei onnistu, eivät tietosi ole ajan tasalla. Ota silloin yhteyttä jäsenrekisteriin: jasenrekisteri(at)smu.fi tai puh. +358 (0)9 6152 0290.

 

Kirjaudu asiointipalveluun tästä

 

Jos salasana unohtuu

Jos salasana myöhemmin unohtuu, voit tilata sähköpostiisi uuden salasanan. Tilauksen voi tehdä palvelun sisäänkirjautumissivulta 'tilaa uusi salasana'- linkistä. Salasanan pituuden tulee olla 5-12 merkkiä ja vähintään yksi merkeistä tulee olla numero. Puhelimella voi ainoastaan tilata kertakäyttösalasanan.