Suomen Merimiesunioni logo
Turvaposti
Jäsenpalvelu
Näytä alasivut

Liity jäseneksi

 

Työssäkäyvä ja opiskelijajäsen

Täyttämällä liittymislomakkeen voit liittyä Suomen Merimies-Unionin ja Kuljetusalan Työttömyyskassan jäseneksi. Merenkulkualan opiskelijat voivat liittyä Merimies-Unionin jäseneksi jo opiskeluaikana

Lomakkeen täyttöohje: Täytä lomakkeesta kaikki tarvittavat kentät ja paina lähetä-nappia. Sähköinen jäsenhakemuksesi siirtyy Suomen Merimies-Unionin jäsenrekisteriin käsittelyyn.

Työssäkäyvä jäsen: Täytä lomakkeesta myös työsuhteeseesi liittyvät kentät.

Työttömyysturva: Oikeus työttömyysturvalain mukaisiin etuuksiin on työttömällä, joka asuu Suomessa ja täyttää etuuden saamisen edellytykset siten, kuin työttömyysturvalaissa säädetään. Lisätietoa www.tyj.fi

Työttömyyskassan ja liiton jäsenyys alkaa siitä päivästä, josta alkaen henkilö on maksanut jäsenmaksunsa, työttömyyskassan jäsenyys aikaisintaan kuitenkin siitä päivästä, jona hän on kirjallisesti tai sähköisesti hakenut kassan jäsenyyttä. Kassan jäsen ei saa samanaikaisesti olla jäsenenä toisessa työttömyyskassassa.

HUOM! Toisesta ulkomaisesta ammattiliitosta Merimies-Unioniin siirtyvä jäsen:

Huomioithan, että sinun tulee ottaa itse yhteyttä edelliseen ammattiliittoosi ja työttömyyskassaasi sekä erota niistä kirjallisesti, jotta jäsenmaksujesi perintä päättyy.

Opiskelijajäsenyys

Jos opiskeluaikana ei saa tuloja, on oikeus saada vapautus jäsenmaksuista. Vapautuksen saamiseksi sinun on ilmoitettava opiskeluaika. Jos käyt töissä jo opiskeluaikana, veronalaisesta ansiotulosta peritään jäsenmaksu.

 

Liity jäseneksi tästä

Opiskelijajäseneksi liityt tästä