Suomen Merimiesunioni logo
Näytä alasivut

Jäsenrekisteri

 

Merimies-Unionin toimiston jäsenpalvelun yhteystiedot:

Puh. (09) 6152 0290

Sähköposti: jasenrekisteri@smu.fi 

Jäsenet voivat asioida myös sähköisen jäsenpalvelun kautta.

Huom! Ethän lähetä arkaluonteisia tietoja suojaamattomalla sähköpostilla. Arkaluonteisia henkilötietoja ovat monet henkilön rotua ja etnistä alkuperää, yhteiskunnallista toimintaa, poliittista tai uskonnollista vakaumusta, rikollista tekoa, terveydentilaa, seksuaalista suuntautumista ja sosiaalihuollon tarvetta koskevat tiedot. Arkaluonteiset henkilötiedot on lueteltu henkilötietolain (523/1999) 11 §:ssä.

Voit lähettää jäsenrekisteriin suojatun sähköpostin esimerkiksi turvapostin kautta käyttämällä osoitetta smu@turvaposti.fi.

OHJEET SALATUN SÄHKÖPOSTIN LÄHETTÄMISEEN TURVAPOSTI.FI KAUTTA:

1. Mene sivulle: https://www.turvaposti.fi/

2. Lisää sivun oikeasta alakulmasta löytyvään "Lähetä turvapostia vastaanottajalle"- kenttään osoite: smu@turvaposti.fi ja paina "lähetä".

3. Selain avaa sivun, missä ilmoitat lähettäjän (oman) sähköpostiosoitteen, kirjoitat haluamasi viestin ja liität haluamasi liitteet.

4. Anna salasana, millä vastaanottaja saa lähettämäsi turvapostin auki. Salasana toimitetaan automaattisesti jäsenrekisteriin.

5. Huomioi, että viestisi toimitetaan vastaanottajalle vasta kun olet kuitannut varmistuksen edellä antamastasi sähköpostiosoitteesta. Jos viesti ei löydy sähköpostisi saapuneet-kansiosta, tarkista myös roskaposti-kansio.

 


 

Työttömyyspäiväraha-asioissa palvelee Kuljetusalan työttömyyskassa.

Kuljetusalan Työttömyyskassaan kuuluu asiamiespiirien Auto- ja Kuljetusalan Työntekijäliitto AKT ry:n sekä Suomen Merimies-Unioni ry:n sopimusaloilla työskentelevät työntekijät.

Työttömyyskassan toimintaa säätelee työttömyyskassalaki sekä kassan säännöt ja etuuksien maksatusta kukin etuuslaki.