Suomen Merimiesunioni logo
Turvaposti
Jäsenpalvelu
Näytä alasivut

Vakuutuspalvelut

 

Merimies Unionin jäsenenä saat Vakuutusyhtiö Turvasta monia etuja. Turva tarjoaa SMUn jäsenille 10 % jäsenalennuksen vapaaehtoisista, jatkuvista vakuutuksista. Jos sinulla on Turvan kotivakuutuksen lisäksi vähintään yksi henkilö-, kasko-, lemmikki- tai venevakuutus, saat lisäksi 10 % omistaja-alennuksen.

Jos sinulla on vain yksi vakuutus, saat omistaja-alennuksen kahden vuoden asiakkuuden jälkeen. Nämä alennukset eivät koske liikennevakuutusta.

Lisäksi Turva tarjoaa ammattiliittojen jäsenille räätälöityjä vakuutustuotteita, kuten kattavan Liittokaskon.

Löydät lisätietoa eduista Merimies Unionille räätälöidyiltä sivuilta.

Järjestövakuutus

Merimies Unionin jäsenet ovat vakuutettuja järjestövakuutuksella osallistuessaan liiton järjestämiin järjestötehtäviin ja –tilaisuuksiin.

Vapaa-ajan tapaturmavakuutus

Merimies-Unioni on sopinut Turvan kanssa vapaa-ajan tapaturmavakuutuksen ottamisesta Unionin jäseneksiliittymisvaltakirjan täyttäneille jäsenille, joita työnantaja ei ole vakuuttanut vapaa-ajan tapaturmavakuutuksella.

Vapaa-ajan tapaturmavakuutus on myös voimassa Unionin työttömille jäsenille sekä lomautetuille, joiden työnantajan ottama tapaturmavakuutus on päättynyt lomautuksen pitkäkestoisuuden vuoksi. Tapaturmavakuutettuja vapaa-ajallaan ovat myös Unionin vuorotteluvapaalla olevat, työvoimapoliittisessa koulutuksessa olevat sekä opiskelijajäsenet.

Löydät lisätietoa vakuutusten tarkemmasta sisällöstä turva.fi/smu.

Turvaa rakkaasi Turvassa-henkivakuutuksella​

Henkivakuutus ei varsinaisesti hyödytä sinua vaan heitä, jotka ovat sinulle kaikista rakkaimpia. Turvassa-henkivakuutus on uusi ja erityisesti ammattiliiton jäsenelle edullinen henkivakuutus. Turvassa-henkivakuutuksen myöntää LähiTapiola Keskinäinen Henkivakuutusyhtiö. Laske osoitteessa: turva.fi/henkivakuutus.

Etu työttömälle tai lomautetulle

Mikäli työttömyys tai lomautus kohtaa, Turva joustaa vakuutusmaksuissa. Turva myöntää pyynnöstä työttömälle tai lomautetulle ammattiliiton jäsenelle kuuden viikon korottoman lisämaksuajan vakuutusmaksuihin. Maksuaikaa saadakseen työttömäksi jääneen tai lomautetun Turvan asiakkaan tulee laskun saadessaan ottaa yhteyttä Turvan asiakaspalveluun, josta hän saa tarkemmat toimintaohjeet.

Yhteystiedot löytyvät osoitteessa: turva.fi/yhteystiedot

Turvan historia

Turva on keskinäinen vakuutusyhtiö, mikä tarkoittaa sitä, että sinäkin asiakkaana omistat Turvan. Toinen tärkeä omistajataho ovat takuupääoman omistajat, joista suurin osa on ammattiliittoja, kuten Merimies-Unioni. Turva ei siis tee voittoa kasvottomille pääomasijoittajille tai osakkeenomistajille vaan vakuutustoiminnasta syntyvä voitto käytetään palvelujen ja asiakasetujen kehittämiseen.