Suomen Merimiesunioni logo
Näytä alasivut

Unionin mökkien vuokraus

 

Unionin mökkien uusi varausjärjestelmä

Uusi Unionin mökkien varausjärjestelmä on avattu ja mökkejä voi varata ja maksaa uuden mökkivaraussivuston kautta.

Tämän linkin takana uusi varaussivusto

Sivustolta näkee heti mökkien varaustilanteen ja voi etsiä sopivaa mökkiä tietylle viikolle.

Kevätkauden varaukset on avattu ja varauksia otetaan 27.5.2019 asti, Levin ja Himoksen mökkeihin hiihtokauden viikot arvotaan.
Varausohjeet

Varaussivuston etusivulta pääsee tutustumaan mökkeihin linkistä "Mökit".
Mökkien omilla sivuilla on myös kalenteri, josta näkee varaustilanteen.
Linkistä "kalenteri" pääsee katsomaan kaikkien mökkien varaustilannetta.

Mökit varataan viikoksi kerrallaan maanantaista maanantaihin eli varatessa sekä alkupäiväksi että loppupäiväksi pitää valita maanantai. Esimerkiksi alkupäivä maanantai 6.8. ja loppupäivä maanantai 13.8. "Kalenteri" linkistä voi suoraan valita varattavan viikon. Avainten luovutusajat ovat samat kuin aikaisemminkin ja avainten hakuohjeet löytyvät varaajalle tulevasta sähköpostista. Avainta hakiessa on syytä varautua todistamaan henkilöllisyys.

Sesonkiaikojen varaukset arvotaan entiseen malliin ja niiden varausajoista kerrotaan Merimies-lehdessä sekä näillä verkkosivuilla.

Koska varaajan jäsenyys tarkastetaan ennen varauksen hyväksymistä. Varaaja ei pääse varausta tehdessään suoraan maksamaan varausta, vaan hänelle tulee jäsenyyden tarkastamisen jälkeen sähköpostilla linkki, jonka kautta maksun voi suorittaa ja varauksen vahvistaa. Maksaminen onnistuu kaikkien pankkien nettipankissa.

Jos varauksen tekee viikonloppuna tai iltaisin, niin vahvistusviesti tulee seuraavana arkipäivänä toimistoaikana.

Mökkipuhelin vastaa 6.8.2018 alkaen ma - to klo 10 - 14, puh. (09) 6152 0260, mutta sitä kautta ei enää voi varata mökkejä.