Suomen Merimiesunioni logo
Näytä alasivut

Unionin mökkien vuokraus

 

Uusi kohde Espanjan Fuengirolassa on avattu varattavaksi. Varauksia voi tehdä samaan tapaan kuin muihinkin lomakohteisiin.
 

HUOM! Fuengirolaan otetaan varauksia vain maanantaista maanantaihin, viikoksi kerrallaan.


Unionin mökkejä ja lomakohteita voi varata ja maksaa varaussivuston kautta. Suurimpaan osaan mökeistä voi tehdä varauksia viikoksi tai puolikkaaksi viikoksi, vaihtopäivät ovat maanantai ja torstai.


Tämän linkin takana uusi varaussivusto
 

Sivustolta näkee heti mökkien varaustilanteen ja voi etsiä sopivaa mökkiä tietylle viikolle
HUOM: Unionin mökkien varausaikoja on muutettu syyskuun alusta siten, että Himosta lukuun ottamatta mökkeihin voi varata myös puolikkaita viikkoja. Maanantaista torstaihin ja torstaista maanantaihin, eli vaihtopäivät ovat maanantai ja torstai. Näiden varausten hinta lasketaan vuorokausihinnan perusteella.
Himos ja uusi Fuengirolan kohde säilyvät kuitenkin toistaiseksi viikkovarauksessa, maanantaista maanantaihin. Näiden kohteiden hintaan sisältyy siivous ja Fuengirolassa myös petivaatteet.

Varausohjeet

Varaussivuston etusivulta pääsee tutustumaan mökkeihin linkistä "Mökit". "Kalenteri" -linkistä pääsee näkemään kaikkien kohteiden varaustilanteen.

Mökit varataan viikoksi tai puoleksi viikoksi kerrallaan, vaihtopäivä on joko maanantai tai torstai. Varatessa alkupäiväksi valitaan joko maanatai tai torstai, samoin loppupäiväksi. Viikoksi varattavat kohteet varataan vain maanantaista maanantaihin. Esimerkiksi alkupäivä maanantai 6.8. ja loppupäivä maanantai 13.8. "Kalenteri" -linkistä voi suoraan valita varattavan viikon. Avainten luovutusajat ovat samat kuin aikaisemminkin ja avainten hakuohjeet löytyvät varaajalle tulevasta sähköpostista. Avainta hakiessa on syytä varautua todistamaan henkilöllisyys.

Sesonkiaikojen varaukset arvotaan entiseen malliin ja niiden varausajoista kerrotaan Merimies-lehdessä sekä näillä verkkosivuilla.

Koska varaajan jäsenyys tarkastetaan ennen varauksen hyväksymistä. Varaaja ei pääse varausta tehdessään suoraan maksamaan varausta, vaan hänelle tulee jäsenyyden tarkastamisen jälkeen sähköpostilla linkki, jonka kautta maksun voi suorittaa ja varauksen vahvistaa. Maksaminen onnistuu kaikkien pankkien nettipankissa.

Jos varauksen tekee viikonloppuna tai iltaisin, niin vahvistusviesti tulee seuraavana arkipäivänä toimistoaikana.

Mökkipuhelin on auki ma - to klo 10 - 14, puh. (09) 6152 0260, mutta sitä kautta ei enää voi varata mökkejä.