Suomen Merimiesunioni logo
Näytä alasivut

Kevään 2020 mökkivaraukset

 

Kevään 2020 mökkivaraukset

Tästä linkistä pääseen varaamaan mökkejä
 

Kevään 2020 arvonta on suoritettu ja voittajille ilmoitettu. Kaikkien mökkien vapaana olevat viikot, mukaan lukien Fuengirolan, Levin ja Himoksen mökit, ovat nyt vapaasti varattavissa 31.5. asti. 

Fuengirolan lomahuoneisto on sijaitsee noin 20 kilometrin päässä Malagasta Espanjan lämpimällä aurinkorannikolla. Huoneistossa on kaksi makuuhuonetta ja hyvin varusteltu keittiö. Liinavaatteen ja siivous kuuluvat huoneiston vuokraan. Huoneistoa varataan viikoksi kerrallaa, maanantaista maanantaihin.

Unionin Levin mökki on paritalo, jonka kummassakin puoliskossa on 5-7 vuodepaikkaa, oleskelutilat, keittiö, wc ja sauna pesuhuoneineen. Varattavissa on siis Levi 1 ja Levi 2 kohteet. Mökkiä varataan viikoksi kerrallaan, maanantaista maanataihin.

Himoksen mökki sijaitsee keskeisellä paikalla rinteiden ja Himoksen palveluiden lähellä. Mökki on hyvin varusteltu ja vuodepaikkoja siellä on 6 – 8. Himoksen mökin hintaan kuuluu loppusiivous ja paikan päällä voi vuokrata vuodevaatteita. Varausaika on viikko, maanantaista maanantaihin.

Varaussivustolla on perustiedot kaikista mökeistä ja kalenteri, josta näkee mökkien varaustilanteen. Mökkejä varataan joko viikoksi tai puoleksi viikoksi kerrallaan. Viikkovaraus kestää maanantaista maanantaihin ja puoli viikkoa kestää maanantaista torstaihin tai torstaista maanantaihin. Fuengirolaa ja Himosta varataan ainoastaan viikoksi kerallaan, maanantaista maanantaihin.