Suomen Merimiesunioni logo
Näytä alasivut

Mökkien kesäsesonkihaku 2020

 

Kesän 2020 mökkivaraukset

Tästä linkistä pääseen varaamaan mökkejä
 

Kesän 2020 mökkivaraukset on avattu, arvonta suoritettu ja voittajille lähetetty sähköpostia. Vapaaksi jääneitä mökkiviikkoja voi  nyt varata vapaasti. Varauksia voi tehdä 30.8. asti,  syksyn varaukset avataan myöhemmin kesällä. 

Keimäen ison mökin sauna on nyt remontoitu ja mökki on avattu kesän varauksille.

Kaikki arvonnassa mukana olleet mökit varataan viikoksi kerrallaan, maanantaista maanantaihin. Levin mökkiä voi varata myös puoleksi viikoksi, maanantaista torstaihin ja torstaista maanantaihin.

Toivottavasti kesään mennessä pääsemme näyttimaan mökkilomailusta.

Fuengirolan lomahuoneisto on sijaitsee noin 20 kilometrin päässä Malagasta Espanjan lämpimällä aurinkorannikolla. Huoneistossa on kaksi makuuhuonetta ja hyvin varusteltu keittiö. Liinavaatteen ja siivous kuuluvat huoneiston vuokraan. Huoneistoa varataan viikoksi kerrallaa, maanantaista maanantaihin.

Unionin Levin mökki on paritalo, jonka kummassakin puoliskossa on 5-7 vuodepaikkaa, oleskelutilat, keittiö, wc ja sauna pesuhuoneineen. Varattavissa on siis Levi 1 ja Levi 2 kohteet. Mökkiä varataan viikoksi kerrallaan, maanantaista maanataihin.

Himoksen mökki sijaitsee keskeisellä paikalla rinteiden ja Himoksen palveluiden lähellä. Mökki on hyvin varusteltu ja vuodepaikkoja siellä on 6 – 8. Himoksen mökin hintaan kuuluu loppusiivous ja paikan päällä voi vuokrata vuodevaatteita. Varausaika on viikko, maanantaista maanantaihin.

Varaussivustolla on perustiedot kaikista mökeistä ja kalenteri, josta näkee mökkien varaustilanteen. Mökkejä varataan joko viikoksi tai puoleksi viikoksi kerrallaan. Viikkovaraus kestää maanantaista maanantaihin ja puoli viikkoa kestää maanantaista torstaihin tai torstaista maanantaihin.

 

 

 

 

Vain 3.4. mennessä palautetut hakemukset huomioidaan arvonnassa!

Arvonnassa voittaneille lähetetään maksulinkki arvonnan jälkeen.

Lisätietoja:

Mökkivaraamo
puh. (09) 615 20 260