Suomen Merimiesunioni logo
Näytä alasivut

Mökkien kesäsesonkihaku 2020

 

Kesän 2020 mökkivaraukset

Tästä linkistä pääseen varaamaan mökkejä
 

Kesän 2020 mökkivaraukset ja arvonta on avattu ja mökkejä voi varata ja osallistua arvontaa viikoille 22 - 35 (1.6. - 31.8). Levin ja Himoksen mökit ovat varattavissa normaalisti, muiden mökkien kesäviikot jaetaan arvonnan kautta. Arvontaan voi osallistua 3.4. asti ja arvonta suoritetaan huhtikuun puolessa välissä. Arvontaa voi osallistua maksimissaan neljällä varauksella, varaukset voivat olla eri viikoille tai eri mökkeihin. Arvonnassa ovat mukana Fuengirola, Velskola, Villa Varpunen, Kustavi ja Kerimäki. Kerimäen isossa mökissä on tällä hetkellä menossa saneeraus, se tulee mukaan arvontaan myöhemmin.

Kaikki arvontaan osallistuvat mökit varataan viikoksi kerraallaan, maanantaista maanantaihin. Levin mökkiä voi varata myös puoleksi viikoksi, maanantaista torstaihin ja torstaista maanantaihin.

Fuengirolan lomahuoneisto on sijaitsee noin 20 kilometrin päässä Malagasta Espanjan lämpimällä aurinkorannikolla. Huoneistossa on kaksi makuuhuonetta ja hyvin varusteltu keittiö. Liinavaatteen ja siivous kuuluvat huoneiston vuokraan. Huoneistoa varataan viikoksi kerrallaa, maanantaista maanantaihin.

Unionin Levin mökki on paritalo, jonka kummassakin puoliskossa on 5-7 vuodepaikkaa, oleskelutilat, keittiö, wc ja sauna pesuhuoneineen. Varattavissa on siis Levi 1 ja Levi 2 kohteet. Mökkiä varataan viikoksi kerrallaan, maanantaista maanataihin.

Himoksen mökki sijaitsee keskeisellä paikalla rinteiden ja Himoksen palveluiden lähellä. Mökki on hyvin varusteltu ja vuodepaikkoja siellä on 6 – 8. Himoksen mökin hintaan kuuluu loppusiivous ja paikan päällä voi vuokrata vuodevaatteita. Varausaika on viikko, maanantaista maanantaihin.

Varaussivustolla on perustiedot kaikista mökeistä ja kalenteri, josta näkee mökkien varaustilanteen. Mökkejä varataan joko viikoksi tai puoleksi viikoksi kerrallaan. Viikkovaraus kestää maanantaista maanantaihin ja puoli viikkoa kestää maanantaista torstaihin tai torstaista maanantaihin.

 

 

 

 

Vain 3.4. mennessä palautetut hakemukset huomioidaan arvonnassa!

Arvonnassa voittaneille lähetetään maksulinkki arvonnan jälkeen.

Lisätietoja:

Mökkivaraamo
puh. (09) 615 20 260