Suomen Merimiesunioni logo
Näytä alasivut

Lomat

 

Palkansaajien hyvinvointi ja terveys PHT ry

Palkansaajien hyvinvointi ja terveys PHT ry järjestää tuettuja, työkykyä ja terveyttä edistäviä 1.askel-hyvinvointijaksoja työikäisille aikuisille ja heidän perheilleen.

Jaksot toteutetaan suomalaisissa hotelleissa, urheiluopistoissa, lomakeskittymissä ja terveyskylpylöissä eri puolilla Suomea. Jaksoille haetaan sähköisessä hakujärjestelmässä ja osallistumisesta maksetaan vain edullinen omavastuuosuus. Raha-automaattyhdistys tukee toimintaa.
 

Hyvinvointilomat ry

Hyvinvointilomat ry ja Suomen Merimies-Unioni järjestävät yhteistyössä ohjattuja lomaviikkoja RAY:n tuella. Lomatuet myönnetään terveydellisin ja taloudellisin perustein. Lomat järjestetään Lomakeskus Huhmarissa, Polvijärvellä noin 30 kilometriä Joensuusta.

Lomaviikot sisältävät ohjattua liikunnallista ja virkistyspainotteista ohjelmaa sekä luentoja kuhunkin lomaan liittyvistä aiheista. Loman hintaan sisältyy viikon ohjelma ja täysihoito, majoitus on viihtyisissä loma-asunnoissa: loma-asunto / perhe tai pariskunta. Yksin tulevat majoitetaan kahden hengen loma-asuntoihin. Matkat lomalaiset maksavat itse. 

SEURAAVA HAETTAVA LOMA:

Lomakoti Kotoranta

Aikuisten joululoma on suunnattu eläkeläisille.

www.kotoranta.fi

23.12.-28.12.2020                    Aikuisten joululoma                10 hlö               90 €/5 vrk             1.8.-31.8.2020

Hakulinkki:

https://lotu.lomajarjestot.fi/t/HYVINVOINT/calendar/info/42689

(Huom! Linkki toimii vain hakuaikana 1.8.-31.8.2020!)

 

Lisätiedot ja hakulomakkeet:

Kenneth Bondas
puh. (09) 6152 0254
sähköposti: kenneth.bondas(at)smu.fi

Tulostettava hakulomake löytyy täältä.

Postita hakemukset:
Suomen Merimies-Unioni
Kenneth Bondas
John Stenbergin ranta 6
00530 HELSINKI